Campervakantie

Onbezorgd op vakantie met z'n twee of met het hele gezin, La douce France, Bella Italia, Spanje of misschien Scandinavië? Het camperseizoen loopt van half mei tot half october. Comfortabel op weg, met alle luxe onder handbereik met de gloednieuwe MC Louis Carat Campers van Scoofie.U slaapt als een vorst in een luxe King-Size bed in de privacy van uw afsluitbare slaapvertrek. Mocht u met uw kinderen of vrienden reizen, geen probleem, er is voldoende slaap- en leefruimte voor 4 personen. Een ruime zithoek (afhankelijk van het model) in L-vorm of zitbanken tegenover elkaar. Een praktische gescheiden douche/toiletruimte, een ruime keuken voorzien van alle gemakken en een ruime garage voor fietsen/e-bikes, tuintafel-stoelen, BBQ enz.

Bestuurder en passagier ontbreekt het aan niets, in de comfortabele (draaibare) stoelen zit u als een vorst en komt u fit op uw plaats van bestemming. De hoge zit geeft u een prima zicht op de weg voor u en als passagier kunt u tijdens de tocht heerlijk van het landschap genieten. De campers beschikken over een sterke motor zodat ook bergroutes geen probleem vormen. Dashboard met navigatie, DAB radio, telefoonconnectie, ruiten met zonwering, cruise-control en achteruitrijcamera. Aan de achterzijden van de camper is er een opklapbaar fietsenrek gemonteerd waarop 2 e-bikes stevig vastgezet kunnen worden.

Dus wacht niet langer en reserveer tijdig een camper om binnenkort te genieten van een welverdiende vakantie. Scoofie Camperverhuur te Roosendaal staat garant voor een prachtige campervakantie zonder zorgen. 


TerugDeel het met uw vrienden!


Openingstijden

Maandag:  13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:  09.00 - 18.00 uur
Woensdag:  09.00 - 18.00 uur
Donderdag:  09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook