Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. Camperverhuur Scoofie is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Camperverhuur Scoofie of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Camperverhuur Scoofie worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Camperverhuur Scoofie heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat Camperverhuur Scoofie links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Camperverhuur Scoofie van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Camperverhuur Scoofie 2024.
Alle rechten voorbehouden.

Openingstijden

Maandag:  13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:  09.00 - 18.00 uur
Woensdag:  09.00 - 18.00 uur
Donderdag:  09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook