Romantisch Toscane

Als je op vakantie bent met een camper gaat het niet alleen om de uiteindelijke bestemming van je reis, maar ook om de route er naartoe. Je camper is tenslotte je huis en vervoermiddel in één en dan wil je ook onderweg genieten van al het moois om je heen.


Romantisch Toscane


Italië is volgens velen het meest romantische land van Europa. Smalle steegjes, mooie zandstranden, bourgondisch eten en lang uitgestrekte boulevards zijn hier eerder regel dan uitzondering. Toscane past dankzij historische steden en dorpjes als Siena, Pienza, San Gimignano, Florence en Luca perfect in dat romantische plaatje. De lange, dunne cipressen en heuvelachtige landschappen maken het geheel compleet. Het voordeel van deze provincie van Italië boven anderen is dat alle steden en dorpjes die het bezoeken waard zijn, vlak bij elkaar liggen. Je kunt gemakkelijk elke dag een andere stad bekijken, zonder dat je er uren voor hoeft te rijden.

Dan is er nog het Toscaanse landschap. Dit landschap kenmerkt zich door een heuvelachtig en bergachtig groen landschap. In de verte zie je witte bergtoppen en aan de kust vind je toeristische zandstranden. Rij bovendien door naar het zuiden van Toscane en je bereikt de ontzagwekkende schoonheid van de marmerachtige Apuaanse Alpen.

Altijd al een keer in volle rust van het mooie Italiaanse landschap willen genieten? Boek dan vandaag nog een camper bij Camperverhuur Scoofie om er zeker van te zijn dat je deze kans niet mis wilt lopen. Je kunt natuurlijk altijd even bellen of mailen voor meer informatie. Wij staan u graag te woord!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Aurora Borealis

Het Noorderlicht gaan bekijken in de zomer of nazomer? De campers van Scoofie draaien daar hun hand niet voor om.

Boek tijdig uw camper voor het zomerseizoen

Met Scoofie Camperverhuur te Roosendaal bent u aan het vertrouwde adres voor het huren van een luxe camper.

Wijntje? Kamperen bij de Franse boer

Genieten van het typisch Franse ‘joie de vivre’, oftewel levensgenot met een camper van Scoofie.

Openingstijden

Maandag:  13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:  09.00 - 18.00 uur
Woensdag:  09.00 - 18.00 uur
Donderdag:  09.00 - 18.00 uur
Vrijdag:  09.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten


Contactgegevens

Facebook